Ik wil een afspraak maken voor een gesprek

Gaat het leven moeilijk? Loopt het niet vlot tussen jou en de mensen met wie je verbonden bent. Vind je de weg niet. Voel je je somber? Pieker je over ethische vragen of deontologische kwesties? Wat is goede zorg? Welke keuze moet ik maken?

Ik bied jou een plek en een gesprekspartner om uit te zoeken hoe je deze bestaansknopen kan ontwarren. In de spreekkamer gaat het niet over pathologie maar wel over twijfels, emoties, verbinding en betrouwbaarheid in het leven. Verdriet is immers geen ziekte.


Bel op 0474 433 304 

Maak hier een afspraak.

Stuur een bericht naar mail@paulheyndrickx.beDan zoeken we naar een moment waarop ons eerste gesprek kan plaats hebben.  

Tijdens ons eerste gesprek zoeken we uit of je bij mij aan het juiste adres bent:


In het vervolg diepen we uit wat er precies allemaal verband houdt met jouw klacht. Wie is erbij betrokken? Welke actie kan je ondernemen? Wanneer ben je er klaar voor? Wie zijn de hulpbronnen in jouw leven? Hoe kunnen we die inschakelen?  

De frequentie van de gesprekken is afhankelijk van de nood. Bij de aanvang is dat doorgaans om de week. Later zal  de frequentie afnemen.

Gesprekken hebben plaats in mijn spreekkamer. Een consult duurt 50 à 60 minuten.  Bij relatiebegeleiding kunnen we sessies van 80 à 90 minuten  voorzien.  Tussen de gesprekken in wordt er niet getelefoneerd of gemaild, tenzij bij hoogdringende situaties.  Afmelden voor een gesprek kan kosteloos tot drie dagen voor de afspraak. 

Gesprekken hebben plaats  op  woensdag en donderdag tussen 08:00 u en 19:00 u .

Maak hier een afspraak.


Tarieven:

Als lid van de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling staat mijn naam op een lijst van therapeuten voor wie (beperkte en binnen bepaalde voorwaarden) financiële tussenkomst is voorzien door verschillende ziekenfondsen. Vraag na bij jouw ziekenfonds in welke mate het tussenkomt in de kosten.  Je kan ook informatie vinden op de site van het Vlaams Patiëntenplatform  en op Vind een Therapeut.

Betalingen gebeuren via de payconiq by bancontact app op je smartphone (voorkeur) of contant. Indien gewenst kan er een factuur of ontvangstbewijs worden afgeleverd.


Als lid van de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling ben ik gebonden aan een deontologische code:  https://bvrgs.be/commissie-ethiek-en-deontologie-deontologische-code

Alle persoonsgegevens worden behandeld volgens de geldende wetgeving. Er wordt geen informatie online opgeslagen.