Hallo

Systemisch-Contextuele Therapie en Counseling  ~  Over relatie en familie.


Welkom op deze pagina!

In de loop van 2018 verandert er veel. 
Deze zomer eindigt mijn loopbaan als opleider aan Balans / VSPW Gent. Vanaf najaar 2018 zal ik meewerken aan de opleidingen bij Leren Over Leven. Deze gekende contextuele leerschool breidt haar aanbod flink uit.
Ik ben trots te mogen samen werken met een ploeg van zeer bekwame opleiders, die naast hun didactische kwaliteiten ook een pak aan werkervaring in diverse domeinen van het psychosociaal en therapeutisch werk hebben. Bovendien hebben zij gezamenlijk al een flink gevulde boekenplank bijeen gepubliceerd. Dit heeft Leren Over Leven echt wel voor.

Op 1 oktober 2018 gaat ook mijn praktijk systemisch-contextuele counseling en therapie opnieuw open. Dan ben ik ook daar weer beschikbaar voor mensen met verdriet, pijn, levens- en gezinsvragen. Ik ben dan ook opnieuw beschikbaar als onafhankelijk supervisor en coach voor professionele counselors en therapeuten.

Nieuw! Vanaf najaar 2018 geef ik vervolgsupervisie voor Systemische - Contextueel opgeleide Counselors. Dit gebeurt onder de vleugels van Leren Over Leven zodat de supervisie in aanmerking komt voor het lidmaatschap als counselor van de BVRGS. Voor data klik hier.


Ik kijk er naar uit met je kennis te maken.

Hartelijke groeten,


Paul

Klik op de koppelingen in de navigatiebalk en lees meer over systemisch-contextuele therapie en counseling.